Liperin Leipäpäivä -sadonkorjuutapahtuma

la 30.9.2023 klo 10 - 15
Liperin koulukeskuksessa, Koulukuja 2 Liperin kk.

Paikkamaksu 30 €. Oma pöytä mukaan. Tarjolla sekä sisä- että ulkopaikkoja.

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset: liperinleipapaiva@gmail.com, p. 0500 985 610

Samaan aikaan Liperin maaseutumuseo Tähkän alueella Hakoja, tonkkia ja veteraanikoneita -tapahtuma

Tapatumassa esillä veteraanikoneita ja myynnissä perinnerompetta. Liperi-Seuran museo avoinna. Perinneromppeiden myyntipaikat 10 €. Muut myyntipaikat 30 €.

Veteraanikoneet tervetulleita tapahtumaan, ilmoittautumiset: Allu p. 044 520 8567, hurulankiviaitakorjaamo@gmail.com. Veteraanikoneiden tuojille tarjoamme kahvit pullan kera.

Myyntipaikkojen varaukset perinnetapahtumaan: Tarja p. 0400 302 791, tarja.luostarinen@pp.inet.fi.

LIPERIN LEIPÄPÄIVÄ 2022

  • Yhteisöstä voimaa!

La 24.9.2022 klo 10 – 14

Liperin Yhteisötalolla, Opintie 2 83100 Liperin kk

Tapahtumassa on tarjolla sadonkorjuun tuotteita, leipää, leivonnaisia, käsitöitä ja muuta paikallista. Mukana on myös järjestöjen toiminnan esittelyä.

Paikkamaksu: 30 € (+ sähköstä veloitetaan 5 €). Ilmoittautuessasi kerro, haluatko sisä- vai ulkopaikan. Oma pöytä mukaan!

Tänäkin vuonna jokainen kotileipoja voi tuoda leipää myyntiin Liperin Leipäpäivän yhteismyyntipöytään. Myymme ne edelleen Leipäpäivän kävijöille. Yhteismyyntipöydän avulla haluamme taata, että leipää riittää kaikille halukkaille. Voit tuoda mukanasi vaikka vain muutaman leivän tai hieman enemmänkin… Leipien vastaanotto tapahtuu Leipäpäivän infopisteen lähellä heti pääovella. Leivät tulee olla pakattu ja niissä tulee olla asianmukaiset elintarvikeasetuksen mukaiset pakkausmerkinnät (tuotenimi, leivontapäivä, aineosaluettelo, leipojan nimi ja osoite).

Lisätiedot, ilmoittautumiset:

liperinleipapaiva@gmail.com, Johanna Rinnekari p. 0500 985 610

 

Tervetuloa talkoisiin! 

Tapahtuma ei onnistuisi ilman talkoolaisten apua. Kiinnostaisiko sinua tai sinun yhdistystäsi lähteä talkooavuksi? Talkoolaisia tarvitsemme perjantaille 23.9. ja myös itse tapahtumapäivälle 24.9. Maksamme talkootyökorvauksen. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: 

liperinleipapaiva@gmail.com, Johanna Rinnekari p. 0500 985 610

 

Ruisleipäkilpailu 

Leipäpäivän yhteydessä järjestetään jo perinteeksi tullut Ruisleipäkilpailu. Kilpailun toteutuksesta vastaa Liperin Martat. 

Ilmoittautumiset ruisleipäkilpailuun:

Mirja Jurvanen, pj, Liperin Martat p. 050 408 8810, jurvanen.mirja@gmail.com.

Ruisleipien vastaanotto tapahtuu pe 23.9. klo 16 - 17 Liperin yhteisötalolla. Tulokset julkistetaan lauantain Leipäpäivässä klo 12 päälavalla salissa. 

Tervetuloa

LIPERIN LEIPÄPÄIVÄÄN la 25.9.2021 klo 10-14

Teemana tänä vuonna: Paluu juurille!

Paikka: Liperin Myllymiljöö, Meijeritie 1 Liperin kk. 

Tapahtumassa on tarjolla sadonkorjuun tuotteita, leipää, leivonnaisia ja käsitöitä. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja musiikillista ohjelmaa.  Myös Myllypuoti on avoinna. 

Tänäkin vuonna jokainen kotileipoja voi tuoda leipää myyntiin Liperin Leipäpäivän yhteismyyntipöytään. Myymme ne edelleen Leipäpäivän kävijöille. Yhteismyyntipöydän avulla haluamme taata, että leipää riittää kaikille halukkaille. Voit tuoda mukanasi vaikka vain muutaman leivän tai hieman enemmänkin. Leipien vastaanotto tapahtuu Leipäpäivän infopisteellä pääportilla.  Leivät tulee olla pakattu ja niissä tulee olla asianmukaiset elintarvikeasetuksen mukaiset pakkausmerkinnät (tuotenimi, leivontapäivä, ainesosaluettelo, leipojan nimi ja yhteystiedot).

Ilmoittautumiset näytteilleasettajaksi ja leipien yhteismyyntipöytään:  Johanna Rinnekari p. 0500 985 610, liperinleipapaiva@gmail.com

Leipäpäivän yhteydessä järjestetään jo perinteeksi tullut Ruisleipäkilpailu. Lisätiedot, ilmoittautumiset kilpailuun: Mirja Jurvanen, pj, Liperin Martat p. 050 408 8810, jurvanen.mirja@gmail.com. Ruisleipien vastaanotto tapahtuu pe 24.9. klo 16 - 17. Tulokset julkistetaan ja voittajat palkitaan lauantaina klo 12. 

Tapahtumassa huomioidaan vallitsevat koronasäännökset. 

Yhteistyössä mm. Liperin kunta, Liperin Martat, Liperin Kotiseutu-Uutiset, Myllypuoti - Aitotavara Oy, Aavakax Oy, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Itä-Suomi, SPR Viinijärven yksikkö, LiLat ry

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Syksyn satoa Liperissä -tapahtumaan!

 

Liperin Leipäpäivää nimitetään tänä vuonna Syksyn satoa Liperissä -tapahtumaksi.  

Tapahtumassa on tarjolla sadonkorjuun tuotteiden lisäksi leipää, leivonnaisia, käsitöitä ja muita paikallisia tuotteita. Toivotamme tervetulleiksi myös järjestöt ja muut organisaatiot esittelemään palvelutarjontaa.

Syksyn satoa Liperissä -tapahtuma järjestetään

syyskuun viimeisenä lauantaina 26.9. klo 10-14 Liperin koulukeskuksessa, Koulutie 2 Liperi.  

Tapahtuma järjestetään varauksella ja toiminnassamme noudatamme valtioneuvoston, THL:n, aluehallintoviraston ja OKM:n ohjeistuksia ja suosituksia.

Tapahtuman nimeä muuttamalla pystymme hillitsemään yleisömäärää. Liperin Leipäpäivää on järjestetty jo vuodesta 2004 saakka, ja se tunnetaan hyvin jo ympäri Pohjois-Karjalaa. Jos tapahtuman nimenä olisi Liperin Leipäpäivä yleisömäärä saattaisi nousta jopa yli 5 000 kävijään, mikä vaikeuttaisi turvavälien noudattamista. Syksyn satoa Liperissä -nimikettä tukee myös se, että ruisleipäkilpailua, lasten leipäkilpailua eikä leipien yhteismyyntipöytää voida järjestää koronaepidemian takia. Suuren suosion saanut ruispuuron myynti pystytään toteuttamaan, kun Liperin Ylämyllyn Yllätyksen nuoret perustavat myyntipisteen koulun taakse sijoitettaviin telttoihin. Avoinna on myös Liperin maaseutumuseo.

Syksyn satoa Liperissä -tapahtuma järjestetään tänä vuonna täysin ulkotapahtumana. Ainoastaan pääaulan vessat ovat käytössä. Jokainen näytteilleasettaja voi tuoda mukanansa teltan / katoksen ja pöydät. Ilmoittautuessasi kerro teltan koko. Jokaisella tulee olla mukanaan käsidesiä ja tarvittaessa myös kertakäyttöhanskoja. Käsidesiä on tarjolla yleisölle myös pääportilla. Paikkamaksu on alennettu 20 euroon ja sen voi maksaa tapahtuman jälkeen Liperin Leipäpäivä ry:n tilille: Liperin Osuuspankki FI61 5234 0320 0306 27.

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa! Liperin Leipäpäivän sivuilta voit lukea Leipäpäivään liittyvää uutisointia, mutta myös muita elintarvikealaan liittyviä ajankohtaisia asioita. Jos haluatte tiedottaa Leipäpäivän sivuilla, lähetä muutaman lauseen tiedote kuvien kera.

Yhteistyössä mukana mm. Liperin kunta, Liperi-Seura, Liperin Taimi, ProAgrian Itä-Suomen Maa- ja Kotitalousnaiset / Vastuullista proteiinia pöytään -hanke, Kotiseutu-Uutiset, Lilat ry, Martat, MTK, Ylämyllyn Yllätys, Liperin seurakunta

Tervetuloa!

Lisätiedot, ilmoittautumiset: Johanna Rinnekari, Liperin Leipäpäivä ry

liperinleipapaiva@gmail.com, p. 0500 985 610, www.liperinleipapaiva.fi